Vogiatzaki Marilena
29 Jan
514
Κοκκινιστό Μοσχάρι με ΠιλάφιΥλικά1 1/2 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας3 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες ή 1 1/2 φλ. ντοματάκια2 φύλλα δάφνης1/2 φλ. κρασί κόκκινο ημίγλυκο1 μεγάλο κρεμμύδι1/2 φλ. ελαιόλαδοαλάτι1 1/2 φλ. ρύζι για πιλάφι4 φλ. ζωμό βοδινούπιπέριΕκτέλεσηΚόβουμε το κρέας σε μερίδες και μόλις πάρει μια πρώτη βράση το ξεπλένουμε. Στην κατσαρόλα ρίχνο..